• ✅ Klantgerichte opstelling
  • ✅ Landelijke dekking
  • ✅ Voor 23.00 besteld, volgende dag geleverd

Ons assortiment


Het aantal elektrische auto’s neemt wereldwijd in rap tempo toe. De behoefte aan laadpunten stijgt hiermee ook: een interessante markt voor installateurs.Een schaalbare oplossing

Ook steeds meer Nederlanders rijden een elektrische auto en willen de zekerheid dat zij hun auto veilig en eenvoudig kunnen laden met het maximale vermogen. Door deze geleidelijke transitie naar elektrische mobiliteit is er behoefte aan meer energie. Het is daarom belangrijk dat er slim wordt omgegaan met de beschikbare energie capaciteit. Een oplossing hiervoor is de Easee Laadrobot. Deze laadpunten hebben een compact, Scandinavisch ontwerp en zijn in vijf kleuren beschikbaar.

Easee Charge/Home

Snel, veilig, gestroomlijnd

Als installateur wil je dat je installatie snel, veilig en gestroomlijnd is. Naast dat de Easee Laadrobots een strak design hebben, zijn ze ook veilig (ingebouwde 30 mA RCD type B en ruim 200 datapunten) en IP-54 gecertificeerd om extreme weersomstandigheden te weerstaan. Dankzij meerdere patenten en unieke kenmerken is deze lader in korte tijd de standaardkeuze geworden in Noorwegen: maar liefst de helft van de verkochte laadpunten in dit meest volwassen EV-land ter wereld zijn Easee laadpunten.

Snoeck x Easee Brochure

Snoeck heeft sinds kort de Easee Laadrobot opgenomen in het assortiment en is ervan overtuigd dat de Noorse marktleider ook hier een stevig marktaandeel weet te realiseren met hun geavanceerde techniek. De Snoeck x Easee brochure bevat een uitgebreide uitleg over de producten van Easee en verklaart waarom Snoeck voor deze samenwerking gekozen heeft en deze Laadrobot aan zijn installateurs aanraadt.

Meer nieuws

Nieuws
14 oktober 2021

Snoeck staat bij in de ontwikkeling van 86 studio appartementen te Naarden

Nieuws
30 september 2021

Nieuw bij Snoeck: Masterwatt Specialist in elektrisch verwarmen

Nieuws
01 september 2021

Snoeck als partner en leverancier in PV en installatiematerialen bij project van Erdo Elektrotechniek

Nieuws
08 februari 2021

Corona maatregelen en levertijden

Zoeken