• ✅ Klantgerichte opstelling
  • ✅ Landelijke dekking
  • ✅ Voor 23.00 besteld, volgende dag geleverd

Ons assortiment

Over Snoeck

Klantgericht te werk gaan, goed advies leveren en altijd de beste deal.

Word klant bij Snoeck!

Wordt klant bij Snoeck en krijg toegang tot onze webshop en maak gebruik van onze service en diensten. Meld u aan via het aanmeldformulier en we nemen de aanvraag z.s.m. in behandeling.

Ons ervaren en betrokken team staat voor u klaar!

Snoeck is een zelfstandige groothandel gespecialiseerd in elektrotechnische producten. Met een breed assortiment elektrotechnische materialen en een klantgerichte organisatie bedienen wij al meer dan 100 jaar een grote diversiteit aan installatiebedrijven. Velen hiervan zijn actief in de elektrotechniek zoals nieuwbouw, woningbouw, renovatie industrie en utiliteitsbouw.

Onze medewerkers zijn ervaren en betrokken bij ons bedrijf, klanten en leveranciers en genieten een goede reputatie. Iedereen binnen de organisatie doet er alles aan om deze reputatie te waarborgen. Daarnaast blijven we onze service en diensten uitbreiden en bieden zo een brede ondersteuning door onder andere te adviseren in EV en PV mogelijkheden, kastenbouw en projectondersteuningen.

Wij hebben een breed pakket elektrotechnische producten en vertegenwoordigen gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse fabrikanten.

We hechten veel waarde aan onze vaste partners en hebben zodoende ook veel contact met onze leveranciers. Door de goede samenwerking en het delen van kennis blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en doen ook kennis op van nieuwe producten. Daarnaast laten we ons voorlichten door de leveranciers en volgen wij producttrainingen om zo onze klanten te kunnen voorzien van deskundig advies.

Wij leveren een breed assortiment artikelen van A-leveranciers en gerenommeerde merken binnen de elektrotechniek. Zo weten we zeker dat we materialen leveren die aan de normen en eisen voldoen maar ook gebruik kunnen maken van de service en kennis van leveranciers.

Bij Snoeck gaan we klantgericht te werk, leveren we deskundig advies en zorgen altijd een goede deal.

Naast een breed assortiment elektrotechnische materialen leveren wij ook maatwerk. Denk daarbij aan het in eigenbeheer ontwerpen en bouwen van groepenkasten, het ontwerpen van PV installaties of het maken van lichtplannen. Ook op logistiek vlak bieden wij allerlei mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk en kostenbesparend een werk of een project te kunnen bedienen.

Zoeken