• ✅ Klantgerichte opstelling
  • ✅ Landelijke dekking
  • ✅ Voor 23.00 besteld, volgende dag geleverd

Ons assortiment

Theben Melders

Een overzicht van de Theben aanwezigheidsmelders en bewegingsmelder. Per melder voorzien van detectiebereik, maximale hoogte en maximale LED vermogen.

Snoeck bestelhulp

Een overzicht van de meeste gebruikte installatiematerialen die we hebben voorzien van een omschrijving en Snoeck artikelnummer.

Easee snellijst

Naast het pakket laadpalen van Easee hebben we uiteraard ook de aanvullende producten van Easee zoals de weersbestendige palen, haken voor laadsnoeren en diverse montage materialen.

Snoeck Snelflex selectiekaart

Een overzicht van voorbedrade flexbuis waarbij we in een kleuren schema hebben aangegeven welke kleuren VD draad in de buizen zitten. Uiteraard zijn de overige bedrade flexbuizen ook opgenomen in het overzicht.

Easee base handleiding

Montage en installatie handleiding voor de Easee laadpalen. Naast de technische specificaties en veiligheidsinstructies kan je stap voor stap deze handleiding volgen voor een correctie installatie van de Easee laadpalen.

Legrand Data producten April 2022

Een overzicht van Legrand data producten zoals de cat 5 en 6 kabel, modulair jacks, patchpanels, connectoren en meer.

Easee aanvullende producten

Naast het pakket laadpalen van Easee hebben we uiteraard ook de aanvullende producten van Easee zoals de weersbestendige palen, haken voor laadsnoeren en diverse montage materialen.

Verlichtingsoplossingen

Electro Groothandel Snoeck onderhoudt nauw contact met zowel toeleveranciers als de afnemers, met als doel voldoende kennis van bestaande en nieuwe producten te waarborgen. Deze samenwerking heeft geresulteerd in onze eerste catalogus verlichting met daarin het kernassortiment geschikt voor iedere installateur.

Wago Lasklemmen

Zoeken