• ✅ Klantgerichte opstelling
  • ✅ Landelijke dekking
  • ✅ Voor 23.00 besteld, volgende dag geleverd

Ons assortiment

Werken bij Snoeck

Ambitie en passie maakt de bedrijfscultuur van Snoeck zo uniek!

Werken bij Snoeck

Snoeck is gevestigd in de randstad, in de steden Den Haag, Hoogvliet en Utrecht. Wij geloven dat een prettige werkomgeving leidt tot meer inzet, motivatie, inspiratie en betrokkenheid.

Bedrijfscultuur

Alle medewerkers van Snoeck hebben bepaalde kwaliteiten en kernwaarden met elkaar gemeen; ze zijn collegiaal, enthousiast, professioneel en resultaatgericht. Ondernemerschap, kennis en vrijheid vormen de basis van onze identiteit. Iedere medewerker krijgt de mogelijkheid om goede ideeën uit te werken en in de praktijk te brengen. Onze groep medewerkers met hun ambitie en passie maakt de bedrijfscultuur van Snoeck-EC zo uniek!

Werkomgeving

Per 1 januari 2018 heeft Snoeck drie vestigingen in het land. We zijn gevestigd in de randstad, in de steden Den Haag, Hoogvliet en Utrecht. Wij geloven dat een prettige werkomgeving leidt tot meer inzet, motivatie, inspiratie en betrokkenheid. Wij streven ernaar een goed werkgever te zijn, waarbij jij je als medewerker thuis voelt en waar je wordt gestimuleerd en gemotiveerd in je persoonlijke ontwikkeling.

Academy

Wij willen onze medewerkers in hun ontwikkeling stimuleren. Dat doen we door ze te ondersteunen met opleidings- en trainingsmogelijkheden. De juiste opleiding kan ondersteuning in de huidige functie bieden en voorbereiden op een volgende functie in de organisatie. Naast scholing bieden we ook ruimte voor groei en ontplooiing.

Beschikbare vacatures

Snoeck is een groeiende organisatie waarbij we altijd op zoek zijn naar enthousiaste en ambitieuze collega’s die bij kunnen dragen aan het succes van Snoeck.

Zoeken